30 juli 2011

rosa base


Rosa i høgkonsentrert form. Alt rosa i heimen her, er stort sett å finne på barnerommet. Forutan blåe detaljer ellers rundt om i huset, går det i basefarger som kvitt svart og grått. Kjedelig kanskje? Tja, mulig det er fordi eg omgir meg med mykje farger gjennom jobben, så det er godt å komme heim til en litt roligere base. Men liker farger altså!

Men det viktigaste er at beboeren i rommet rives, og det kan virke slik. Aktiviteten på kjøkkenet er i allle fall til tider høg, og då er det ikkje ryddig der!


No er det absolutt ikkje første gang dette rommet er på bloggen min, laaangt derifrå.
                                          Men synest Ida Susanne med den hærlige bloggen
 si utfordring med å vise fram noko R O S A   var morsom å være med på, så dette er mitt bidrag:) Klikk på linken hvis du vil ha meir dose med rosa, masse fine innlegg der!

                                                                                 
 -med ønske om ei fortsatt fin helg,
                                                                                                            ♥ K r i s t i n e




27 juli 2011

gjennomreise


En liten sommerferie frå bloggen vart litt lenger en eg først tenkte. Matthetfølelse etter tragedien har råda litt dei siste dagane. Bilda her er frå bilturen tilbake til Ålesund etter halvanna fin ferieuke på sørlandet. Vi valgte å dra gjennom vestlandet (valget stod mellom å kjøre via Oslo og Gubrandsdalen eller Hardanger/ Sogn)Det var spesielt å sjå det fantastisk vakre delen av landet vårt i så sterk kontrast til dei groteske nyetene som vi hørte på omigjen og omigjen på bilradioen denne laurdag og søndagen.



Kjenner det er godt å komme tilbake til bloggen! Etter den lille ferien, kjem den til å fortsette som før, håper du vil henge med til tross for litt variabel hyppighet med innlegg. Tid til overs betyr nye innlegg:) Dei siste feriedagane står framføre meg og skal tilbringast heime.

Er takknemlig for at eg er så heldig at kvardagen begynner å vende tilbake hos oss. Tankane går til alle dei som står midt i tragedien.
                                                                                                            ♥ ♥ ♥ Kristine

17 juli 2011

sommermodus

..og en aldri så liten sommerferie på bloggen har eg også tatt!

Ville berre en snartur inn og seie hei til alle som titter innom! Og...


med Gode ønsker om en fin sommer til alle!
                                      -på gjensyn snart:)

                                                     ♥  K r i s t i n e                   

          

10 juli 2011

fargevalg

      
              Takk for alle tilbakemeldingane på facebook (hadde avstemming, hehe) og på bloggen på det forrige murfargevalginnlegget! Gøy med feedback! Grånyanser er ikkje det lettaste å jobbe med, dei slår gjerne ut i blått,lilla, gult elller grønn. Så fargeprøver er greit før en kjøper en 10 liter liksom:)

Til slutt var det granittfrå Butinox som trakk det lengste strået. Etter å ha prøvd
en -midt i mellom grå- som vart brungrå..malte vi i vei i går, og synest resultatet vart heilt supert. Fornøgd med at huset blir so mykje meir vedlikeholdt en kva det har vore siste tida. Et siste strøk no på både mur og vegg så er vi i mål. I alle fall med halve huset:)

Frister å fortsette bortover denne veggen ja!

                                                                                                ♥  Kristine


08 juli 2011

svaberg eller granitt?

Svaberg eller granitt, det er spørsmålet. Her har vi hatt ei veke ferie allerde og fått gjort masse på utsida av huset. I vinter,faktisk, skifta vi bordkledning, nokre vindu, takrenne og etterisolerte halvparten av huset. No var det på tide å få på kvitmalinga på veggane. Synest det blir heilt nydelig og for en forskjell!! Av og til er maling nesten magisk! Fasadeveggane mot veien er det som står igjen og når en ser så bra det blir blir en veldig gira på å fortsette:) Vekk er den tunge raude fargen og på er rein kvit. Men i morgen skal eg gå laust på grunnmuren, og den vil eg ha litt tyngde på. Utdør og spisskammersdør skal bli svart, så tenkte meg en gråfarge.


Så folkens: fargen svaberg eller granitt, eller en midt i mellom, kva ville du valgt?


                                                                                           Tjohei frå kristine


05 juli 2011

sommerfugler 1


Sommerfugler må vere et sikkert tegn på at sommeren er over oss? I dag såg vi tre stykker i hagen. Ei lita sommerfugljakt hadde vi også, men fangsten vart berre blader og småstein. På den fine kvite silkeblusen flagrer det mange, og den er min nye favorittbluse trur eg. Nylig komt i posten. Måtte jo teste ut (den forholdsvis) nye nettbutikken til spanske Zara Ei t.shirt med samme tema fekk også følge med.  Fiiine begge to, sommerfugler er fint!

 Oi oi, kor fint hadde det ikkje vore å få tak i ei gammal sommerfugl samling i glas og ramme?



                                                                                               Ha en fin tirsdag!
                                                                                                            Kristine