27 mai 2011

skinnande kvitt!

Heisann!
Innom med et superraskt innlegg før eg vender nasen mot I s l a n d! Gangen nede og oppe er så godt som ferdig, altids ei list eller to som skulle vore festa da, menmen... Er så stor forskjell i forhold til korleis det var her før, "nikotinfarga" gult og temmelig slitt, no skin det kvite både på vegger tak og gulv. Har til og med fått min egen liten kontor/bloggekrok= strålandes fornøgd!

Kjem tilbake med meir om nokre dager!
klem Kristine

22 mai 2011

snart klart i gangen!

....til å ta i bruk den nye gangen.
 Gleder meg til å vise det ferdige resultatet, for vi er så fornøgde rett og slett! No er det kun litt småtterier igjen, som å male nokre lister og slikt, piece of cake i forhold til alt det andre som har blitt gjort!

Fin ny veke står for tur, berre den aska på Island roer reka snart no, sånn at vi kremmerhustauser får reise dit fredag!! Spenannde spennade..
                                                                                              Klems Kristine

15 mai 2011

kvitare

Hei!
Innom en snabbis berre for å vise kva som skjer her i gården for tida! Litt trappebilder i dag..Det har blitt en god del kvitare i gangen både oppe og nede sidan sist, og godt er det. No er alle dører, vindu, vegger og tak malt (4 strøk takk måtte til for å dekke den "nikotinfarga" gule, usja)
Varmekabler under flisene ♥ som skal fuges i morgen når mannen har fri. Vekk er den heslige laminaten! Oppe la vi ny kvit laminat frå Ikea. Samme som på soverommet, funker fint den. Den gamle fine trappa er malt i to omganger, annakvart trinn slik at det går ann å gå i den. Skal få seg minst et strøk til så den blir skinandes kvite. Håndlista blir svart. Blir ganske klassisk og tidlaust med andre ord. Gleder meg mest til å få style til både gangen og kontorkråa som blir oppe, for no har eg stått med målekosten i hånda i kvart ledige sekund sidan påske, for dette tar tiiiiid;)

Klem Kristine

09 mai 2011

tolixer...

...kom med posten! Har drømt om slike i mange år, og endelig vart to stk mine. Er noko tidlaust over dei som eg liker. Dei gamle Ikea kjøkkenstolane er gått over til å bli malerstoler, fine å stå på når eg male vegger og tak. Og det har eg gjort til gangs i heile helga. Det store gang/trapp/kontor prosjektet går framover.No begynner det å likne på noko. Vanvittig mykje jobb, det held liksom ikkje med ett strøk for at det skal bli bra;) Mykje gjenstår enno, så nokre bilder blir det ikkje heeeeilt enno!
                                             Så heller litt søndagsbilder frå kjøkkenet igjen...

(Dessuten krev det ståldisiplin å stå inne å male i det fine veret vi har hatt her i dag;)

Håper veka som kjem bringe med seg like mykje solskin!

                                                                                                                      klem  kristine

05 mai 2011

In a box

Dei nydelige korta frå DAY vart mine etter en kveld eg satt å surfa rundt på interneten. Fann dei på nettbutikken classicliving... Enkle, fine og grafiske, i like! Skal nok få rammer på seg, og hengast på stue og nykontoret når det er ferdig. Kjøpte noko til, som eg har ønska meg veeeeldig lenge. Det er såpass stort at det ikkje går i postkassa, kom hentelapp i dag;)
Plutselig snart helg også igjen, då skal målarkosten atter få svinge seg her i huset!

                                                                                         Klem Kristine

03 mai 2011

underveis

..i måleprosessen er det ikkje mykje styla og delikate bilder å by på:) Men kvitmåling kan gjere underverk, det blir i alle fall denne gangen et bevis på!  Merkelig kor arbeidslysta kjem snikandes, når en har en spennande deadline og forholde seg til... Akurat no er det sparkla litt her og måla litt der, men til slutt blir det  bra, må berre måle måle måle litt til først!!
Det plassbygde skapet skal få lov til å bli med videre, men skal bli bekledd med tapet fra Cole & Son. Ved siden av skal eg endelig få mitt lille kontorhjørne. Ned langs trappa, bak sponplater fann vi den originale panelen. Men først skrella vi av bla 90 talet med sin caffelattefarga tapet med mønsterbård og svampeteknikk etterfulgt av 80 tallet med en meget heftig sjokkaprikos fiskebeinstapet,usja!

                                                                         Tapeten til skapet, i like!
Åååå som eg gleder meg til å bli ferdig, men det gjenstår myyykje godt arbeid enno!!!
Oppdaterer når det er litt meir å vise;)
Kristine