26 februar 2010

Det var en gang....




                                                                       

                                                                               
Det var en gang en gang som so sårt trengte litt pleie....i to år han den stått og sett so meir enn trist ut, ditta rommet som tek i mot deg når du kjem heim, og du sei hade til når du gjeng ut døra. Med raske grep vart det rett trivelig der i forhold til før, takka vere litt rustikke godbiter som fekk vere med heim frå Kremmerhuset (som vanlig:)  En vakker dag skal det få en real overhaling, men inntil då fer denne ansiktsløftninga duge!

 Plutselig er helga her og banker på døra igjen, Velkommen skal du vere!
 Etter ei tøff veke med astmasjuk jente i hus skal det bli kjekt at ho no er åt å friskne til att:)

19 februar 2010

Heimedag!


I går tilbrakte vi dagen heime i lag eg og gojenta mi. Natta gjekk med til oppkastsjuke, vask, tørk og trøst. Lenge sidan vi he vore heime i lag berre vi to, så dagen gjekk med til masse kos, DisneyChannel, Eliaspotetgull og saft. Fer det som ho vil på sanne dager (også:) Vi gjorde i alle fall det beste ut av sjukedagen og kosa oss inne i fineveret. No har eg bestilt benken som er på det øverste bildet også, den er fra House Doctor og Live In inne i bya. Var so heldig at den stod utstilt i butikken også, var kjekt å kunne få sjå den "live". Knipsa litt bilder fra stua også, sjeldan eg er heime når det er so godt fotolys. Det gamle skatollet som står i hjørnet på stua, veit eg ikkje heilt mi arme råd med. Synest i motsetning til S at det er flott, men det kreve virkelig sin plass, meir en vi egentlig har...Bokstavane i sement som er forbokstavane våra, og den lille bambifamilien skal snart få flytte ut i gangen vår. Tenkte å freshe den litt opp i helga, kan legge ut bilder hvis det blir bra:) den er absolutt moden for oppussing så ikkje ha so høge forventninger, he he.


God helg ønsker eg deg som les den vesle bloggen min, blir veldig glad hvis du legg igjen en liten hilsen:)

15 februar 2010

Junominiatyr

 

 
Ei av dei dokkene som Emilie er glad i heiter Lola, ho kaller ho det. Lola har også ei lita
babyjente, og ho heiter Lisje-Lola. No er dei so heldige at dei har fått si eiga seng, ja det er endatil ei Junoseng! Denne senga vart med heim etter ein tur inn til byen for å finne bursdagsgave, når gojenta vår fylte år i januar. Ej veit ikkje kven som er mest nøgde, Emilie, Lola eller er det kanskje ho mor sjølv.........? Med heimesydd dynetrekk fra mimmi, skulle alt ligge til rette for at Lola og Lisje-lola får en god natts søvn! (gardiner i samme stoff er "bestillt" med mimmi som er flink med symaskina) Den  flotte gamle skusenga som Emilie blunder i, har oldefaren min laga, riktig flott er den, og koselig at so mange i familien har brukt den opp gjennom åra.

 
Håper du også fer en god natts søvn i natt!

 

 
 
 
 

  • Junoseng fra Farmor Ingvarda
  • Rosa gitar fra Kremmerhuset, kjøpt for lenge sidan, fer også inn trekkspel, kule!
  • Loladokke frå SIA
  • Lamper frå Farmor Ingvarda, Kremmerhuset og loppemarked 

13 februar 2010

Fiiiine farger!






Berre inne en snartur i kveld og gir et lite livstegn. Har vore ei travel og kjekk veke på jobb, så blogging har det blitt lite tid til. Men litt meir interiør skal det bli her etterkvart, mamma kjem med symaskin i morgen, så når nye gardiner er på plass skal ej vise fram resultatet.... Vi går inn i litt av ei helg, morsdag, alle hjerters dag, fastelaven og jammen har ikkje Svein Arne bursdag i morgen, gratulerer so masse til deg vennen! Så, ja det blir litt feiring her i gården i helga, kjekt det! Viser berre litt kveldstemningbilder med detaljer av mine to nye favorittfarger, er dei ikkje fine sammen? Lys, vase og magnoliablomst fra Kremmerhuset, det rosa duftlyset anbefales, heiter Fig&plum og lukter kjempegodt!Mmmmm, ha ei fin helg!

                  Klem Kristine

04 februar 2010

Meir kjøkken takk!


Litt inspirasjonsbilder denne gangen. Har masse ideer som eg har lyst å sette ut i livet i heimen vår. En gang om ikkje so alt-alt for lenge skal kjøkkenet utvidast. Veggen mellom rommet der dokke kan sjå den doble altandøra, og kjøkkenet som ligg ved siden av, skal åpnast opp, (veggen der den raude dokkevogna står skal lagast åpning i...) Inn skal litt meir Lidingø innredning fra Ikea, a la slik som viser på bildet ovanfor. Der sofaen står i dag, vil eg ha en god gammaldags slagbenk, attåt det gamle kjøkkenbordet og stolane vi he fra før.  Åååå, ser for meg MYKJE puter, og saudeskinn, og med masse dagslys som sive inn frå den nye altandøra som vi heldigvis rakk å sette inn før vinteren kom for fullt! Før var der berre ei slita enkel altandør der med et lite vindu i.... Jada, ej ser for meg lykter, krukker og planter utføre der til våren, tenk kor koselig da?;) Fer håpe vinteren ikkje vare og rekk so alt for lenge, vil ha snøfrie veier så vi kan ta straka veien til Trondheim/Ikea:) Men førr nokre fine benker, ken likte du best? Tek gjerne i mot tips og råd:)

Ps. Dei superfine saudeskinna og putene får vi inn på Kremmerhuset neste veke, saudeskinn koster 499,-
og putene 299,- Blir nok med meg heim nokken av desse ja!

Klem Kristine!