31 januar 2010

Drømmeland

Drømmeland

Nu skal du sove
læg dig stille ned
så tager vi til drømmeland
selvfølgelig tager jeg med


Blå er en farge eg har fått meir og meir sansen for siste tida. I kombinasjon med alt det kvite og svarte som er basisfargane i interiøret her i huset, gir blåfargen et svalt fargeinnslag som eg liker. Så no har eg planen klar for innredning av vårt soverom, det skal bli blåe detaljer! Som eg har skrive før så gjenstår det litt småplukk før eg kan kalle rommet ferdig "styla";) Blant umåla listverk og lause ledninger har det hengt et bilde der som eg begynte på for ei gooood stund sidan. Plutselig kom det for meg ka som skulle til før bildet var ferdig, og i dag heng det på veggen med en anelse blåfarge, eller skal vi seie drømmefarge.... og der skal det få henge, so fer eg betrakte det litt over tid igjen og sjå om eg er fornøgd med det slik det er no!

På formiddagen i dag var det kjempefint dagslys, så fotoshot uten blitz vart uttesta, og Emilie ville gjerne vere med på bilda;)

Ei ny veke står for tur, fer håpe den blir like kjekk som den forrige!

30 januar 2010

Nyhende




i bloggehumør;)

Puter som kanskje blir verande i heimen, fiiine farger!

Tenkte berre i full fart å vise ka som he funne veien heim til meg siste dagane! (Litt ego-innlegg dinna gongen...)Ny tunika fra Vero Moda, sånne plagg e kjempego å ha på seg på jobb, laust og ledig e tingen:) På veromoda finn eg alltid et eller anna fint til en billig penge, som oftast en overdel av ett eller anna slag! Men det eg er mest fornøgd med er den nye "pels" veska som eg kjøpte på Kremmerhuset! Akkurat passe stor og kul, heilt ette min smak. Når eg tenke meg om har eg litt av kvart som er i fake-pels, faktisk nok til å lage et heilt blogginnlegg, hi hi! Kanskje eg viser dokke det en dag?;)


Om ei stund er soverommet klart til å bloggast litt om også, det er der eg har tatt dei fleste bildene dinna gangen, må berre male nokre lister først så det blir ultrakvitt der inne;) Litt tekstiler hist og her, so blir rommet heilt ferdig, slik en hadde sett det for seg skulle bli....

Go`helgklem fra Kristine

26 januar 2010

gRaTuLeReR mEd dAgEn!



GRATULERER SO MASSE MED DAGEN ANN-HELEN, 27.01!
DU E EI KJEKKE SØSTE:)
bUrSdAgSkLeMmEr fRa aLlE oSs TrE i mYrAbAkKeN!!!

23 januar 2010

EMILIE 3 ÅR!















Tenk at du var so lita jente...

"kengurumetoden" dagen lang var det som skulle til!

Vi vil gratulere verdens beste og snilleste jente med dagen som er i dag 23.01!
Tenk at det allerede er tre år sidan du kom til verda, tida flyg!
Som dokke kanskje ser på det øverste bildet, so er ikkje Emilie heilt i toppform. Skarlagensfeber på bursdagen er ikkje so kjekt, men ved hjelp av pensilin, kjem det til å rette seg ganske so kjapt. Vi tek derfor feiringa neste helg, hipp hurra for deg Emilie;)

Mamma og pappa er kjempeglad i deg, og for at du er akkurat den du er!

17 januar 2010

Aketur på en søndag







Oisann, pass dej for bananskalet no då Tore;)


I dag kom Lise og gjengen og banka på døra, mens vi fortsatt luffa rundt i pysjen og tok livet knakandes med ro. ( kl var blitt halv tolv;) Dei ville ha oss med ut på tur, og vi var ikkje seine om å seie JA, når det attpåtil endelig var plussgrader ute! Etter et raskt klesskifte var vi klare til å bli med! Kjempetrivelig var det, ungane kosa seg på akebretta sine og styra på, ikkje rart dei vart litt trøtte på slutten. Seinare på dagen vart det besøk til Gryta, der var Ann Helen og gjengen også. En fin måte å tilbringe søndagen på!


Tirsdag går turen for min del til Trondheim by, der skal ej på introdag og bli litt klokare og få møte alle på hovedkontoret, skal bli kjekt å få møte alle dei som ej ettekvart he prata med i telefonen;) Onsdag og torsdag kjem alle dei andre bortimot 40 avdelingsledarane også, då skal vi bla få sjå varepakken for våren-10, og trur dokke ikkje ej skal vere med å holde plakatkurs også då, steike det blir kjekke og spennande dager!!! Sommerfuglane flakser litt rundt omkring i magen;)


May Britt og Bjørnar vart foreldre til vesle, fine Isak som kom til verden 15 januar, gratulerer so mykje til dokke:)


Ønsker alle som er innom bloggen ei fin og spennande veke!




13 januar 2010

Litt nytt!


Jaja, ekje vanskelig å sjå ken som he vore her...





Dei siste dagane har ej vore i skikkelig shoppinghumør.... I en hektisk desembermnd har eg ikkje ofra en tanke å gå på Moa og handle, utanom å handle julegaver da...:) Men no var tida inne for å fornye seg litt i klesveien, og litt nytt til heimen blir det også! Så eg knipsa nokre bilder no i kveld av "fangsten" etter en kjapp tur på Stormoa i går formiddag. Lider nok av shoppingsyndrom for ej blir alltid i superhumør når ej har kjøpt meg et nytt klesplagg, nokken som kjenner seg igjen der?
Måtte vise fram det fine smykket eg fekk med Svein Arne, laga av ei som har en kjempefin svensk interiørblogg http://www.inredningsgalen.blogspot.com/ Et fint smykke som eg sett stor pris på! Et lite hjerte som festes på skal eg også bestille hos ho, sjekk ut bloggen, fin stil.
På jobb kjem den eine fine tekstilen etter den andre opp på borda, og litt vart med meg heim i dag, for å prøve om det funker på kjøkkenet. Og ja, eg synest dei tre fargane i tekstilen e so fine i lag! Og spørsmålet er, stripa eller ensfarga rosa liftgardin til? Stripa sitteputer, grytevotter, brødkurv, og løper kan en også få, men alt det blir nok for mykje av det gode! Kan ikkje ta heilt av heller hi hi! Puter i den lekre sjøturkise fargen har vi også, dei havner nok i sofaen på stua, oppdatering vil komme:)

Klem

06 januar 2010

Fargeflørt



Nyyydelige kort, fin å ha i ramme også....




Dissa må ej kjøpe, håpe vi får inn i E også:)

No er jula pakka vekk for dinna gang, vart plutselig lei av heile julestasen, men det er vel lov når ej har holdt på med julevarer sidan oktober, minst! Og då må en begynne å sjå framover mot lysare tider. Tenke litt farge igjen i heimen, for visst vart det vel tomt i stua når dei siste barnålene frå juletreet svisja seg opp i støvsugaren? Ser tendenser til hærlige farger som feks støvete rosa og lilla, litt gult, sjøturkis, svart og grått fram mot våren på diverse nettsider no, sjå berre på bilda frå kremmerhuset si heimeside, fer reine vårfølelsen! Så en ting e sikkert, innimellom alt det kvite og svarte skal det no komme fargeklatter heim til oss....ettekvart....må berre finne en favorittfarge først, kan bli vanskelig å velge....

Klem fra