24 august 2009

Overnattingsbesøk








I helga som var, pakka eg og Emilie baggen, og reiste på helgabesøk til tante Ann-Helen, Espen, Johanne og Ole Jakob. Svein Arne og kompiser var travelt opptatt med å reise til jazzbyen og sjå Åfk tape mot Molde... Vi som var att heime, hadde det veldig kjekt og ungane storkosa seg i lag. Som alltid når vi besøker kvarandre, gjeng tida fole fort, og med mobilen fekk eg knipsa litt bilder innimellom:)
Ha ei ♥-fin veke!

19 august 2009

Nye vinduer!

Forslag: 2 stk toramsvindu satt sammen i lag.

Fireramsvindu kan også vere noko...
Treramsvindu!

Treramsvindu....

Koselig på oppsida da, synest vi:)

Huset i dag.....

Ja, no driv vi og skal skifte stuevindua våra til nokre som både er meir tette og fine å sjå på! Men å velge rette typen vindu slit oss litt med.....ka vil bli finast på fasaden? Vi har prøvd å redigere inn ulike forslag, for å gi en peikepinn om korleis det vil sjå ut. Med et tredelt vindu vil det passe med soveromsvinduet i andre etg, einaste vi er redd for er om kvar rute blir veldig breie og lave.
Har også tenkt litt på å sette inn 2 stk toramsvinduer tett i lag.
Et firedelt vindu er heller ikkje dumt.( fekk ikkje til å lage forslag på d) Kjem til å ha vertikale sprosser på rutene oppe. Gi oss en kommentar då vel, om ka DU trur blir finast! Blir glade for alle innspel, takketakk!
Hilsen




13 august 2009

Gråver!

Å ete kveldsmat, samtidig som en ser tv går an det...





I ettermiddag/kveld har vi berre kosa oss inne, store regndråper og gråe tunge skyer ute, gjer at haustfølelsen kjem krypande..... vi har et prosjekt gåande, med å måle div. møbler i høyglansmaling 80, men det tek si tid før dei tørker i dette klimaet her. Kjøkkenbordet fekk seg en make-over, no er det endelig på plass og det vart kjempefint:)

Nedom huset har vi et lite plommetre. I fjor var det ingenting på det, men i år er det til vår store glede MASSE plommer på det, og første innhausting skjedde midt i ei regnbyge i dag, hi hi!

Klems frå

07 august 2009

Barnehagestart





Plutselig har enda ei veke føke avgårde! Mandag begynte Emilie i ny barnehage, berre 3 min. gange frå heimen vår. Siden vi er inne i vår siste ferieveke har ho kunne hatt korte dager der, en mjuk start er ganske ok! Det har gått veldig bra. Ekstra kjekt er det at Noah, gokompisen fra Remvika går på samme avdeling. Dei kjenner kvarandre godt frå før! No skal vi nyte helga før det er "påatogtilatt" på jobb igjen.......... ej måtte oppom og seie hei til Kremmerhusjentene i dag, sakna dei etter 3 veke frå jobb:)

Godhelg-helsing frå

04 august 2009

Mandal og Lilleputthammer:)



Klar for Lilleputthammer!!!

Inne i ett av minihusa, interiør-ide til leikerhytte?



Lilleputten sett i fugleperspektiv frå pariserhjulet.

Toget som tøffa rundt, stilig!






Å kjøre båt var stas, både for store og små!

Sondre lærer å lage kake.

Taco-kos:)


Tradisjonen tru måtte vi ta turen inn til Mandal.....

...og til OLIVIAS HUS!


...trives i vogna i Mandal...


Her er dei siste feriebilda fra sommerens sørlandstur!
No er vi vel heime igjen etter en fin ferietur. Emilie har allerede komt i gang i ny barnehage, og det går kjempefint. Denne siste ferieveka går veldig fort, heldigvis er det finever!Men vi ligg ikkje på latsida av den grunn; litt forefallande arbeid i huset får vi gjort no, hærlig d:)


Klem